schimmelbehandeling

Schimmelnagels
Een schimmelnagel geneest zelden of nooit vanzelf en behandeling is noodzakelijk om uitbreiding te voorkomen. Uw huisarts kan geneesmiddelen voorschrijven die hardnekkige schimmels kunnen bestrijden, maar deze kunnen bijwerkingen hebben op organen zoals lever en nieren. U kunt ook kiezen voor een schimmelnagelbehandeling bij een gespecialiseerde pedicure. JOUW VOETEN is gespecialiseerd en heeft een schimmelnagelkuur waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijk producten zoals een tinctuur, crème en spray om de schimmel te bestrijden. Het bestrijden van schimmels heeft tijd nodig maar u heeft daarmee een goede kans weer gezonde nagels terug te krijgen.

Schimmelnagelbehandeling
De (verdikte) nagels worden grondig afgevlakt zodat pijn en extra druk voorkomen kunnen worden. Vervolgens kunnen de natuurlijke schimmeldodende producten optimaal hun werk doen (moddermasker, tinctuur, crème).

Schimmelsporen nestelen zich ook in uw schoenen en blijven u op die manier besmetten, daarom is het raadzaam om alle schoenen binnenin te behandelen met een schimmelwerend middel. Het kost tijd voordat de aangetaste delen van een nagel helemaal zijn uitgegroeid. Dit varieert in het algemeen van 6 maanden tot een jaar. Gedurende die periode is het wenselijk dat er om de 6 tot 8 weken een nabehandeling plaatsvindt.

Een nabehandeling bestaat dan uit: controle voortgang, schimmelnagelbehandeling en eventueel een moddermasker.
Heeft u last van een schimmelnagel of kalknagel, kom langs en ik adviseer u graag vrijblijvend!

Nagelcorrectie
Bij een nagelreparatie wordt de nagel gerepareerd met een Sculpture ClearGel.
Dit kun je o.a. laten toepassen bij:
– Een door schimmel aangetaste nagel.
– Een te kort geknipte nagel.
– Een nagel waar een scheurtje in zit.
– Een afgebroken nagel.
– Een traumanagel.

Nagelreparatie is er op gericht de nagel er weer keurig netjes uit te laten zien.

Reacties zijn gesloten.